петък, 2 март 2018 г.

Нови придобивки DM haul


Съвсем наскоро направих едно голямо пазаруване в DM, което много рядко правя, но видях някои интересни работи, от някои имах нужда пък и беше ден след изпит та реших да се поглезя.



Имах нужда от грижа за кожата, за това си взех една маска на Garnier всеизвестната Aqua Bomb. Преди това ползвах една зелена и ми хареса. Тази е доста нашумяла, пък и беше на намаление, за това реших да опитам. 3-4лв. 

Също си взех този скраб за лице Pure Active, също на Garnier и вече го тествах. Усещането беше неземно. Приятна консистенция, частиците не са твърде груби и е силно ментолово, но не неприятно. Кожата ми сякаш дишаше и изглеждаше толкова чиста, гладка и успокоена. Не усетих сухота след това, което е добре предвид зимното време и факта, че последната година-две кожата ми стана по-скоро суха до смесена. Ползвам го 1-2 пъти седмично, тъй като е скраб и не искам да прекалявам и е доста икономичен. Взех го на цена от 8лв. и ще издържи с месеци. 

Взех си и Peel-off маска на Balea. Тествала съм я преди. Не си спомням, какви резултати забелязах, но реших да опитам пак, тъй като при първото ползване си спомням, че ми хареса. 1.19лв.

Много се зарадвах да видя новата колекция на Essence заредена в DM и когато тествах с пръст тестера на палитрата останах впечатлена от пигментацията. Нямам търпение да я тествам. - In love With Rose 02 happily ever after. - 8.99лв.
Също така и взех 2 тубички от брокатите - 02 super girl - което е светкавици в сребърно и звездички в червено. и 06 golden nuggets дребни частички в златисто. 6.19лв всяко. Стъклена опаковка с голям отвор, през който лесно се взимат частичките. 

Скоро надявам се да имам шанса да публикувам грим визии и ревю на новите неща на Essence.  


Social Media: 
Facebook: Game of Palettes 
Instagram: maggi_ch

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какао и лунички - Да разнообразим есенните визии

Есента е може би най-чакания сезон, не само че се разделяме със задушните горещини, в които фон дьо тена се топи, а и вече можем да се увием...