вторник, 19 юни 2018 г.

Розово Лято от Essence






Закупих палитарата мисля Февруари месец. Когато я тествах на ръцете си в магазина много ми хареса и ми се стори, че формулата е по-добра от преди. И до някъде не грешах.

Страшно си падам по розовите нюанси и реших че от тази палитра ще имам най-много полза. Опаковката е страшно сладка и сладко допълнение към колекцията ми.



Структура:
Овална пластмасова опаковка с 10 цвята, като 4 ми са мат, а другите блестящи. Мисля че най-използваемите цветове са в по-голям грамаж , което намирам много добре и удобно. Точно те са най-наситени и маслени. Докато матовите са по-прашливи и трябва да се притиснат добре за клепача.


Сенките:
Няма да лъжа, че са прашливи, но не чак толкова като по-старите палитри на марката. И като цяло сенките от дрогериине марки за по-прашливи. Пигментацията е прилична особено ако ползвате мокра четка, пръст или апликатор гъбичка. 




Моят съвет: Ако нямате проблем с мазни клепачи, след като поставите основата за сенки, или коректор, не го заключвайте, а направо нанесете сенките като разнасяте леко, и по-добре притискайте четката към клепача, не търкайте по него.


Ето и визиите, които сътворих с продукти на марката и най-вече тази палитра







В тази визия използвах хайлайт палитрата от серията made to sparkle като ползвах зеленото на 2/3 от клепача



Спирала rock'n'doll 


Червило 04 matt matt matt






















Тук червилото е 13 matt matt matt





Social Media: 
Facebook: Game of Palettes 
Instagram: gameofpalettes 
Instagram: maggi_ch

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какао и лунички - Да разнообразим есенните визии

Есента е може би най-чакания сезон, не само че се разделяме със задушните горещини, в които фон дьо тена се топи, а и вече можем да се увием...