събота, 10 юни 2017 г.

Вдъхновение от Индор и компания. || Novel book cover Inspired Look

Здравейте, бюти любители.

В този пост ще ви покажа нещо различно.
Искам да подкрепя моя колега филолог и писател Б.Н.Добрев, който официално представи първия си публикуван роман в сферата на фентъзито, вдъхновено от Тери Пратчет и Дъглас Адамс.

 Индор и Братството на Почти Пълната Луна

Indor and the Brotherhood of the Approximately Full Moon Kindle Edition - Buy from Amazon here

Това е първата част от трилогия комедиини фентъзи романи за Индор и компания, които се впускат в главозамайващи приключения след като връщат магията обратно в света. Но естествено там в тъмнината дебне и злото, което също се отприщва. 

Българският автор Богомил Добрев и невероятния илюстратор Добромир Томов те първа ще вдъхновяват със своята колаборация, надявам се не само в България, но и в чужбина. 

Скоро ще прочета книгата, но за момента нямах търпение да споделя с вас.

Можете да закупите в книжарници Ciela, Хеликон, Гринуич на Витошка, София. Не знам как стои положението в другите градове. 


А сега и нещо интересно. 
Корицата на книгата веднага ме грабна, благодарение на Добромир Томов и не се сдържах за представянето в Гринуич вчера вечер (09.06.2017) съответно да създам следната визия. 


       





              Ето най-главно какво използвах:
За сенките използвах голяма палитра от Lollipop Cosmetics, която имам от доста време, и се радвам че имах голям набор от цветове и нюанси. Не са много издръжливи и лесно се разпрашват. Пигментацията е добра, но докато ги преливах бързо губеха наситеността си.







Очната линия е от Catrice Cosmetics. Тя е под формата на химикал с писец. Много лесно се работи, супер пигментирано и дълготрайно. Въпреки че малко се разтича от сълзи.
Също така е с витамини и спомагат за растежа на миглите с до 9%. 

И с голямо удоволствие най-накрая тествах 2 от течните червила на NYX cosmetics.

Върху целите устни нанесох Amethyst от серията NYX Liquid Suede

И нямаше как да не изпробвам новият тренд с линията в средата,
за която използвах Comet's Tail от серията NYX Cosmic Metals.

Червилата са просто уникални. Дълготрайни, не дразнят, лесно се нанасят. Тези от серията Liquid Suede не се размазват, но Cosmic Metals са като добре пигментирани и издръжливи глосове. И двете серии много ми допадат.

Страшно си пасна с нюансите на корицата, а и съм луда на тема космос от години, и също така нов тренд заедно с този за еднорозите и дъгите.

Кои са вашите любими трендове тази година?
Осмелявате ли се да бъдете дръзки?

Social Media: 
Facebook: Game of Palettes 
Instagram: maggi_ch


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какао и лунички - Да разнообразим есенните визии

Есента е може би най-чакания сезон, не само че се разделяме със задушните горещини, в които фон дьо тена се топи, а и вече можем да се увием...